KJØPE BOLIG?

Mange leser omtaler og sammenligner forskjellige modeller over flere uker før de investerer i en mobiltelefon, eller hodetelefoner til noen tusenlapper. Kjøper man bolig derimot kan en halvtimes visning være nok.

Det er flere momenter å ta hensyn til når man skal kjøpe bolig. Beliggenheten snakkes det mye om, og som regel er det den som avgjør prisen. Beliggenhet handler om nærhet til skoler, arbeidsplasser, butikker, idrettsanlegg, båtplass osv.

En Byggekyndig takstmann tar i utgangspunktet lite hensyn til alt som hører inn under beliggenheten. Da er det nok oftere snakk om opplysninger rundt beliggenheten som kan være til fare for liv og helse.

En BMTF takstmann er en byggekyndig takstmann. Vi kan hjelpe deg med blant annet å kostnadsberegne feil og mangler ved boligen. I tillegg kan vi raskt fastslå om muligheter for å tilpasse boligen nøyaktig til deg, slik at antall rom passer med deg og din familie. Om man kan sette opp en vegg eller rive ned en vegg og gi et raskt prisoverslag hva det vil koste.